250 g surimi
kousek celeru
80 g ochucené majonézy
100 g šlehačky
sůl
citrón k podávání
Surimi rozkrájíme na plátky cca 1 mm silné. Celer nastrouháme na jemném struhadle a dává se ho taková hromádka, jako je surimi.
Přidáme majonézu a šlehačku a velmi jemně osolíme, nemusíme solit vůbec.
Salát se podává buď ve skleničce jako koktejl nebo na chlebíčcích.
Citrón rozkrájíme na osminky a šťávu přidáváme na sousta jak má kdo rád.
19. 1. 2018
Falešný humrový salát
Štítky:
*MOJE OBLÍBENÉ*,
pár rybích receptíků,
pomazánka,
předkrm,
salát,
take 5
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat