19. 11. 2013

Klobása v zelí

500 g sáček kysaného zelí
2 nožky suché klobásy
2 lžíce pražené cibule
1 brambora
sůl
cukr podle chuti

Zelí propláchneme a dáme dusit spolu s cibulí a hrnkem vody. Nakrájíme klobásu na tenká kolečka a přihodíme. Po 15 minutách přidáme nastrouhaný brambor, sůl a cukr.

take 5 štítek znamená, že pro přípravu pokrmu je třeba donést domů 5 či méně ingrediencí
(nepočítá se ovšem 5 základních: voda, sůl, cukr v množství, které najdeme v cukřence, pepř a olej)

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

To je dobrý nápad. Jindra

am řekl(a)...

je to ohromně dobré; hlavně když v člověku vznikne chuť právě na klobásu a zelí :-)