17. 10. 2011

Rychlá hrníčková buchta, koláč nebo malá bábovka

1 hrnek cukru
2 hrnky polohrubé mouky
1/2 prášku do pečiva
1/2 vanilkového cukru
1/2 hrnku mléka
1/2 hrnku oleje
2 vejce

Do směsi suchých příprav přimícháme tekuté.
Pečeme na menším plechu: jako (ovocný) koláč 25 minut /170°C/horkovzduch.

3 komentáře:

Gabriel iGURMAN řekl(a)...

"Rychlovka!"

andurejka řekl(a)...

super :)))

pris řekl(a)...

Jste milí, že mne sledujete. Tento opus skutečně není žádné veledílo, ale mám novou troubu a musím si někam poznamenat postřehy o dobách pečení. Fotku jsem nedala, protože jsem při stěhování někam založila foťák :-) , ale byla mooooc pěkná!