Syrové brambory rozkrojíme na půlky a vložíme slupkou dolů na plech nebo na papír. Posolíme řeznou plochu, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme na 200° / 30-40 minut podle množství brambor.
Když jsou nafouklé a zlatavé, jsou hotové.
Ahoj Jolanka! Děkuji, je příjemné slyšet, že je "moje kuchařka" někomu sympatická. Odpovídám až dnes, protože jsem se právě vrátila a shodou okolností ze Slovenska. Výborné melouny, teplé prameny - prostě dovolená! A dodat se dá pouze jediné - ať se nafukujou!
K vyhledávání prosím použijte okénko vlevo nahoře. V případě, že se hledané slovo nenajde, což se bohužel stává, postupujte takto: do ADRESOVÉHO ŘÁDKU napište: hledanývýrazmezerasite:priscila-rajka.blogspot.com a zmáčkněte ENTER (mezera = zmáčknout mezerník).
6 komentářů:
Alebo klasika: maslo/skutočné/, soľ, kefír!
Ano, ty nejobyčejnější věci jsou často ty nejlepší.
Mam velmi rada tvoj blog.
Tie zemiacky su ako vymalovane..:)
Mam podobny recept a v poslednom case sa nenafukuju a nenafukuju :(
Jolana
Ahoj Jolanka!
Děkuji, je příjemné slyšet, že je "moje kuchařka" někomu sympatická. Odpovídám až dnes, protože jsem se právě vrátila a shodou okolností ze Slovenska. Výborné melouny, teplé prameny - prostě dovolená!
A dodat se dá pouze jediné - ať se nafukujou!
zemiačky vyzerajú nááádherne, mňam. zajtra ich urobím ako prílohu. dúfam, že budú tiež takto krásne a chutnučké :)))
Dobrý den, motýľovka! Tak Vás zase vítám a děkuji za zprávičku. Přeju úspěšné pečení Vám i všem ostatním, kteří občas zavítáte. Pěkný den...
Okomentovat