27. 9. 2014
Hovězí guláš (maďarský) v pomalém hrnci
800 g hovězí kližky
2 hrsti smažené suché cibule
2 lžíce sladkého maďarského paprikového krému (v tubě) nebo sladká paprika
podle chuti pálivá paprika nebo trochu pálivého gulášového krému
sůl
pepř
1 - 3 čerstvé kapie
2 hrnky vody
Maso nakrájíme na menší kousky, kapie pokrájíme na drobné nudličky a v hrnci smícháme s ostatními přísadami. Povrch pokrmu uhladíme. Vaříme 5/9 hodin. Podáváme s maďarskými haluškami.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
2 komentáře:
To mäsko vyzerá na fotke veľmi chutne. Mňam.
Ujišťuji Vás, že také chutné bylo :-)
Okomentovat