základ:
2 hrnky vody
3 lžíce sušené restované cibulky
2 lžíce gulášového krému (k dostání zde, maďarská výroba)
hotová tmavá jíška v granulích
1 kostka hovězího bujónu
majoránka
pepř
(mletý kmín)
uvařené dršťky (prodávají se mražené)
2 hrnky vody
3 lžíce sušené restované cibulky
2 lžíce gulášového krému (k dostání zde, maďarská výroba)
hotová tmavá jíška v granulích
1 kostka hovězího bujónu
majoránka
pepř
(mletý kmín)
uvařené dršťky (prodávají se mražené)
V kastrolu uvaříme základ tak, že vše jen smícháme a necháme přejít varem. Pak vhodíme dršťky a opět povaříme. Přidáme sůl, majoránku a pepř.
Někdo může soudit, že vyrábět takto jídlo je barbarství, ovšem výsledek = skvost. Přesně ta chuť, co to má mít.
Žádné komentáře:
Okomentovat