7. 3. 2009
Piškotová bomba
200 g piškotů
rum
1 uvařený pudink
1 velký kompot
1 sáček dortového želé (do 1/4 l šťávy)
cukr
šlehačka
Čtvrt litru šťávy z kompotu si odložíme do kastrůlku k výrobě želé (podle návodu na sáčku). Nádobu na bombu (mísu) vyložíme rozstřiženým mikroténovým sáčkem. Na dno nasypeme trochu piškotů a pokračujeme: rum, šťáva z kompotu,horký pudink, ovoce. Takových vrstev vytvoříme libovolné množství. Nakonec přijdou piškoty a ty zalejeme připraveným želé, které velmi rychle tuhne. Bombu vychladíme, vyklopíme a vylepšíme sladkou šlehačkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat