tag:blogger.com,1999:blog-2570928467392844540.post1625262066366987389..comments2023-07-09T10:24:15.717+02:00Comments on priscila-rajka: Škvaření sádla v pomalém hrnciUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2570928467392844540.post-82778888058419689612009-10-01T17:00:00.106+02:002009-10-01T17:00:00.106+02:00Výhodou pomalého hrnce není rychlost, ale to, že j...Výhodou pomalého hrnce není rychlost, ale to, že jej můžete nechat ty 4 hodiny bez dozoru. Těch 30 minut, které tím získáte pro sebe, tedy můžete využít tak, že si bez starosti o dění na plotně vypijete kafe na dvorku. Pěkný den!amhttps://www.blogger.com/profile/18052367936837856027noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2570928467392844540.post-1251302340736617772009-10-01T15:53:59.961+02:002009-10-01T15:53:59.961+02:004 hodiny ?????????
Jezis, ja mam 1 kg sadla vyskva...4 hodiny ?????????<br />Jezis, ja mam 1 kg sadla vyskvarene za max. 30 minutAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2570928467392844540.post-11969725487057362652009-04-02T06:05:00.000+02:002009-04-02T06:05:00.000+02:00Neváhejte. Sádlo je krásně běloučké.Neváhejte. Sádlo je krásně běloučké.amhttps://www.blogger.com/profile/18052367936837856027noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2570928467392844540.post-54025782140619922322009-04-02T05:59:00.000+02:002009-04-02T05:59:00.000+02:00To musím vyzkoušetTo musím vyzkoušetAnonymousnoreply@blogger.com